Rift of Nûrz Ghâshu - třídenní boj

26.03.2009 13:37

Den první

Celé tři dny byla skupina bojovníků našeho kinshipu podporovaná dobrodruhy z kinshipu Hope of Eriador zaměstnána čištění lokací v srdci Rift of Nûrz Ghâshu. Hned prvního dne se podařilo všem probojovat až k obru Asmólfovi strážícím vstup do těch nejtemějších míst této lokace. Postupně jsme přes nespočet orků, trollů, angamrinů a skurut-hai se svými otroky pokořili i velké šampióny a pány jednotlivých skupin. Padl brutální Barz, padl nevyzpytatelný Zurm, padl i pán defilerů v "divadle" silný, ale hloupý Fúrz. Ani další z velkých válečníků neušel svému osudu. Ać podporován silnými wormy a draky, nepodařilo se Zogtarkovy zastavit takto sehraný tým. Po smrti tohoto netvora se skupinka ještě pokusila projít přes lávové pole s nepříjemnými ohnivými fumaroly, ale únava otupila ostražitost a rychlost a tak se nakonec společenství ztáhlo zpět k obrům a přenocovala pod jejich ochranou.
Ve stanech se tam tísnili tito bojovníci Byxoft, Dicoroin, Doosborn, Loboric, Lopa, Pifenros, Stendor, Thodur, Vladomir a Wulffied. Ve stanu kinshipu Hope of Eriador si spokojeně oddechovali Kenna a Thusdi. 

Den druhý

Již brzy ráno nastalo v oblasti Riftu velmi podivné počasí, silná "magnetická" bouře zcela rušila práci všech léčitelů skupiny (jak kapitánů, tak minstrelů) a v kombinaci se záhadným zmizením dvou členů skupiny (Vladomira a Thusdiho) se i přes přítomnost vůdce kinshipu Nurien nepodařilo udolat dalšího velkého nepřítele, vůdce dark summonerů Narnûlubata. Moc velkého Mordoru si opět našla cestu k odražení útoku. Zdecimovaná skupina se rozhodla odložit další postup na další den. Zbytek dne tak strávili v pochmurné náladě a každý sám.

Den třetí

Posíleni návratem Thusdiho a s podporou druhého kapitána Fertheliona vyrazila skupiny poslední den plna očekávání. Počasí bylo klidné a tak všichni pookřáli. Výsledkem bylo zcela profesionální odstranění další překážky na cestě za pánem Riftu. Narnûlubat nekladl větší odpor a padl brzy k zemi. Vzpruha takového rázu přinesla do řad skupiny takového elánu, že se bezhlavě vrhli na dalšího z řady nepřátel. Bezejmený Pojídač stínů (Shadow-eater), však opět vrátil všechny členy skupiny zpět na zem. Nekoordinovaný útok a neznalost prostředí pomohli této obludě postupně povolat velké množství nohsledů, kteří neúprosně kosili nebohé odvážlivce, kteří vstoupili do této pasti. Druhý pokus byl o to zajímavější, že téměř veškeré zásoby Hope tokenů byly během bitvy zničeny a tak zbyly jen tři pro dvanáct dobrodruhů. Ani tato zdánlivá výhoda však nepřinesla tvoru ze stínů šanci setrvat na světě déle. Padl stejně jako jeho přivolaná skupina přisluhovačů. Den se chýlil ke svému konci a tak skupina pospíšila do další místnosti, kde je čekal mocným Overseerem navedený a podvedený obr Eimyr, který však nebyl pro naši skupinu překážkou. Jenomže štěstí je vrtkavé a tak ve chvíli vítězství se do zad společenstva vyřítil odporný Thrâng se skupinou šamanů. Tato překvapivá situace donutila společenstvo ustoupit a vzdát tak boj o další postup a kompletní vyčištění této temné lokace. Ale jednou se vrátíme!